Afhandeling groeidocumenten

Hierbij een update van de huidige stand van zaken op 14 september 2016 rond de afhandeling van de groeidocumenten die zijn binnen gekomen bij Lokaal PO.
Vlak voor de zomervakantie en ook direct erna zijn bijna 100 aanvragen voor een arrangement binnengekomen. Fijn dat er zoveel gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid tot extra ondersteuning.
Inmiddels heeft iedereen een ontvangstbevestiging en dossiernummer van ons ontvangen. De inhoudelijke afhandeling neemt wat meer tijd in beslag. We rekenen op 1 tot 5 weken voor de groeidocumenten die vóór 10 september zijn binnen gekomen. We gaan er daarbij van uit dat de communicatie tussen school en Lokaal PO n.a.v. feedback op het document vlot verloopt. We werken in volgorde van binnenkomst.
We doen ons uiterste best om alle arrangementen zo snel mogelijk te fiatteren. Arrangementsaanvragen die na 10 september binnen komen, zullen we naar we hopen weer wat sneller afgehandeld worden. Het streven van Lokaal PO blijft om de aanvragen (tot en met fiattering) in 3 weken af te handelen.